Στην Αθήνα ο Μάικλ Δουκάκης για το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Ο Μάικλ Δουκάκης, ο οποίος διεκδίκησε το προεδρικό χρίσμα εκ μέρους των Δημοκρατικών το 1988, βρίσκεται στη χώρα μας, καλεσμένος του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών.

Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης πραγματοποιεί μια σειρά απο επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας και στο πλαίσιό τους θα απευθύνει ομιλία την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», σε κλειστό γεύμα το οποίο οργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

Με αφορμή την επίσκεψη του Μάικλ Δουκάκη στην Αθήνα, ο Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών κ. Γιάννης Θωμάτος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που ο κ. Δουκάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση μας να επισκεφθεί την Ελλάδα. Ο κ. Δουκάκης, με σπουδαία καριέρα και τεράστια πολιτική εμπειρία, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμισμό της Ελληνικής διασποράς η οποία διαχρονικά στηρίζει τα συμφέροντα της χώρας στο εξωτερικό.»

Στο γεύμα θα συμμετέχουν τα μέλη του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών και σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο κ. Δουκάκης αναμένεται να εκφράσει τις απόψεις του τόσο για την προσπάθεια της χώρας για ανάκαμψη όσο και για τις αναταράξεις στην διεθνή ισορροπία δυνάμεων και την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ.

Το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών είναι αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία και διοργανώνει την ετήσια συνδιάσκεψη στους Δελφούς. Μέλη και υποστηρικτές του Φόρουμ είναι εταιρείες, οργανισμοί και φορείς, που συμμερίζονται το όραμα για έναν ειλικρινή, αποδοτικό διάλογο, ο οποίος θα ενεργοποιήσει το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, θα μετατρέψει την γνώση σε καινοτόμες και εξωστρεφείς δραστηριότητες και θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της θέση της χώρας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.

Η δεύτερη ετήσια συνδιάσκεψη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα πραγματοποιηθεί 2-5 Μαρτίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο Δελφών, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο