Με Ρεμπούτσικα και Μουζουράκη θα αλλάξει χρόνο η Αθήνα

Με 220 δωρεάν εκδηλώσεις μέσα σε 34 μέρες, ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα, σε κάθε πλατεία και γειτονιά της πόλης.

Ονόματα που το κάθε ένα έχει διαγράψει την δικιά του πορεία στο θέατρο, Γιάννης Κακλέας, Μανόλης Παντελιδάκης, Φρόσω Λύτρα, έχουν αναλάβει, όχι μόνο να στολίσουν την Αθήνα, αλλά να βγάλουν τους πολίτες σε δρόμους και πλατείες. Να συμμετέχουν όλοι στη φετινή γιορτή. Να γίνει κάθε γωνιά της Αθήνας, στέκι για τον κάθε ένα, ανάλογα με τα γούστα του.

Το δέντρο με τις πεταλούδες και τα φωτεινά ανθρωπάκια

Προορισμός των παιδιών για φέτος η πλατεία Κλαυθμώνος, με εκδηλώσεις, εργαστήρια, παραστάσεις αφιερωμένες στα παιδιά και δέντρο από πεταλούδες. Εκτός από την πλατεία Κλαυθμώνος, καλλιτεχνικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις και εργαστήρια, περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες και σε Μουσεία, τις Βιβλιοθήκες, τα Πολιτιστικά Κέντρα, το Κέντρο Πηλού του δήμου Αθηναίων, καθώς και σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους.

Η φάτνη φέτος θα είναι τρισδιάστατη και θα στηθεί στην Αθηναϊκή Τριλογία (Προπύλαια), με τον Γιάννη Κακλέα να δημιουργεί προβολές πάνω σε ένα τεράστιο καμβά.

συνεχεια εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο