Ανακάλυψε τα μνημεία της Αθήνας με ποδήλατο!

Τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα μνημεία της Αθήνας και το εμπορικό τρίγωνο με ποδήλατο έχουν οι επισκέπτες της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, στις 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης #Switch_On, μέσα από τα AthensBikes, μια υπηρεσία bike sharing η οποία προσφέρει τη δυνατότητα να κυκλοφορήσετε με ποδήλατο στην Αθήνα έναντι μικρού αντιτίμου.
Χρησιμοποιώντας ένα από τα 10 ποδήλατα που βρίσκονται στην Τεχνόπολη έχετε την ευκαιρία να μετακινηθείτε στην πόλη χωρίς ταλαιπωρία, αξιοποιώντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη της ποδηλασίας! Οι δύο διαδρομές που προτείνονται αφορούν βόλτα στα μνημεία της Αθήνας αλλά και στο εμπορικό τρίγωνο! Μπορείτε ακόμα
να κάνετε μια βόλτα στον ποδηλατόδρομο της πόλης, που ξεκινά από το Γκάζι (γέφυρα Πουλοπούλου) και φτάνει μέχρι το Φάληρο.

Θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα Athens Bike; Ακολούθησε 3 απλά βήματα:

Επιλέγεις το ποδήλατο που επιθυμείς και πιέζεις το πλήκτρο που αντιστοιχεί στην κλειδαριά που βρίσκεται το ποδήλατο. Με τη διαδικασία αυτή, ενεργοποιείται η ηλεκτρονική οθόνη που βρίσκεται πάνω στη βάση πρόσδεσης των κοινόχρηστων ποδηλάτων.
Πλησιάζεις την προσωπική ηλεκτρονική κάρτα χρήσης του Athens Bikes στον αναγνώστη ακριβώς κάτω από την οθόνη.
Μόλις αναγνωριστεί η κάρτα, η κλειδαριά ανοίγει και το κοινόχρηστο ποδήλατο μπορεί να παραληφθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο