Πολύ πλάκα: Δείτε τις ανατρεπτικές κάλτσες του Καναδού πρωθυπουργού

Ο φακός εστίασε στις κάλτσες του, οι οποίες ουδεμία σχέση είχαν με το υπόλοιπο ντύσιμο Μαντέψτε ποιος ηγέτης φοράει κάλτσες που απεικονίζουν νεκροκεφαλές ή μικρά πάντα σε διάφορα χρώματα…

Σίγουρα κάποιος που είναι ανήσυχο αλλά και ατίθασο πνεύμα. Κάποιος που δεν δίνει δεκάρα για το τι λένε οι άλλοι γι’ αυτόν. Κάποιος που έχει τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό του που δεν διστάζει ακόμη και σε επίσημη δημόσια εμφάνιση να τις συνδυάσει με καλό γκρίζο κουστούμι.

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζαστίν Τριντό, ξέρει πώς να μαγνητίζει τον φακό. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα “Bild”, o 43χρονος Tριντό, ο οποίος αρκετά
χρόνια προτού αναλάβει τον πρωθυπουργικό θώκο, ήταν δάσκαλος στο snowboard, επισκέφθηκε χθες το αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Ουάσινγκτον.

Ανέβηκε στο βήμα, εκφώνησε την ομιλία του, όπως είχε προγραμματιστεί, όμως ο φακός που τον “χτένιζε” από πάνω μέχρι κάτω, εντόπισε κάτι περίεργο στο ντύσιμό του: Τις πολύχρωμες κάλτσες του.

Αν και ο Καναδός πρωθυπουργός ήταν στην “τρίχα”, φόραγε ένα επίσημο γκρίζο κοστούμι και γραβάτα, ο φακός εστίασε στις κάλτσες του, οι οποίες ουδεμία σχέση είχαν με το υπόλοιπο ντύσιμο.

Ο Τριντό, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα, έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ κυρίως λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής του. Όμως, επειδή όλες οι στιγμές δεν είναι οι ίδιες, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Bild”, o “Κένεντι του Καναδά”, όπως τον αποκαλούν πολλά καναδικά και αμερικανικά ΜΜΕ , αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε.

Μήπως όμως θα πρέπει να συνηθίσουμε ότι ο γοητευτικός Καναδός πρωθυπουργός θα προκαλεί σε κάθε του δημόσια εμφάνιση;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο