Τέλη κυκλοφορίας-Για τους περισσότερους, ίδια με την προηγούμενη χρονιά

Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου αναμένεται να ανέβουν στην διαδικτυακή σελίδα του TAXIS τα τέλη κυκλοφορίας του 2018. Οι αλλαγές δεν θα είναι μεγάλες και για τους περισσότερους τα τέλη θα είναι τα ίδια με αυτά της προηγούμενης χρονιάς.

Τα χρονικά περιθώρια για να ληφθεί η τελική απόφαση για τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 έχουν ήδη στενέψει αρκετά και βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για να ληφθούν αποφάσεις από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επεξεργαστεί μια σειρά από σενάρια για μειώσεις στα τέλη οχημάτων συγκεκριμένων κατηγοριών φορολογούμενων.

Τα σενάρια που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Οικονομικών προβλέπουν μια μικρή μείωση των τελών κυκλοφορίας για τους φορολογούμενους που έχουν τέσσερα ή περισσότερα παιδιά καθώς και φορολογούμενους που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες. Τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν το αργότερο έως το τέλος του έτους και εφόσον δεν εξοφληθούν εμπρόθεσμα, τότε ο φορολογούμενος καλείται να πληρώσει πρόστιμο στο ισόποσο των τελών που αναλογούν στο όχημά του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο