Ανακαινίστηκε πλήρως το ιστορικό καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία

Ογδόντα τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή του, το Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία στην ίδια ακριβώς θέση επί της οδού Αιόλου 106, στην Ομόνοια, ανακαινίστηκε πλήρως ξαναζωντανεύοντας την αίγλη του παλαιού καταστήματος σε ένα εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο.

Η οικογενειακή επιχείρηση Λουμίδη, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ το 1920, γιόρτασε σήμερα το άνοιγμα του ανακαινισμένου της καταστήματος σε μία ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους και bloggers. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον ανανεωμένο χώρο.
 Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της δεύτερης και τρίτης γενιάς της οικογένειας Λουμίδη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ιστορία της επί 96 ετών οικογενειακής επιχείρησης και ξενάγησαν τους καλεσμένους στο καφεκοπτείο.

Παράλληλα, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στα ποιοτικά προϊόντα που εμπορεύεται το δίκτυο των καταστημάτων Λουμίδη ενώ, δεν παρέλειψαν να συγχαρούν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος.

Κλείνοντας τόνισαν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η δεύτερη και η τρίτη γενιά της οικογένειας μας βρίσκεται σήμερα εδώ για να γιορτάσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός της ανακαίνισης του νέου καταστήματος που σηματοδοτεί την πορεία της επιχείρησης στο μέλλον. Το κατάστημα σταθμός στην ιστορία μας συνεχίζει με σεβασμό την μακρόχρονη ιστορία του καφέ και διατηρεί ζωντανή την παράδοση, διαιωνίζοντας τα “Καφεκοπτεία Λουμίδη”. Με οδηγό την εμπειρία και τη γνώση 96 ετών συνεχίζουμε ακατάπαυστα να χτίζουμε τις αξίες, το όραμα των ιδρυτών μας και τις σχέσεις με τους πελάτες μας».
 Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία ελληνική οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν δώδεκα καταστήματα (επτά εταιρικά και πέντε franchise) σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη, Λάρισα & Χαλκίδα. Επίσης διαθέτουν 250-300 σημεία shop in shop ανά την Ελλάδα ενώ δραστηριοποιείται και στην χονδρική πώληση με συσκευασμένο καφέ.

Ο τζίρος της εταιρείας ετησίως ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο