Δείτε τι έκανε μια Ελληνική γυναικεία συμμορία!

Τρεις νεαρές Ελληνίδες με «μακριά» χέρια, οι οποίες αγκάλιαζαν τρυφερά τα θύματά τους στην Κέρκυρα ώσπου να ανακαλύψουν σε ποια τσέπη είχαν χρήματα.

Είναι νέες και ευπαρουσίαστες κι αυτό τις βοηθούσε να μην συναντούν ιδιαίτερη αντίσταση από τους ηλικιωμένους στους οποίους έκαναν… επιθέσεις αγάπης. Ο λόγος για τρεις νεαρές Ελληνίδες με… «μακριά» χέρια, οι οποίες αγκάλιαζαν τρυφερά τα θύματά τους στην Κέρκυρα ώσπου να ανακαλύψουν σε ποια τσέπη είχαν χρήματα.

Με αυτή την «καυτή» μέθοδο της απασχόλησης, είχαν καταφέρει πριν από λίγες ημέρες να βουτήξουν 600 ευρώ από έναν 68χρονο και το πορτοφόλι ενός άλλου ηλικιωμένου που περιείχε 500 ευρώ. Αυτές είναι οι κλοπές που εξιχνιάστηκαν ως τώρα στο πλαίσιο της έρευνας, ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα διαλευκάνουν πολύ περισσότερες στην πορεία της προανάκρισης.

Στην εξιχνίαση των περιστατικών αυτών οδήγησε η σύλληψη των δυο από τις… «ερωτιάρες», ηλικίας 24 και 33 χρόνων, ενώ αναζητείται ακόμη μία 36χρονη που συμμετείχε στις κλοπές. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενες για κλοπές από κοινού κατά συρροή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο