ΑΥΤΟ είναι το κόλπο για να ανοίξετε εύκολα ένα βάζο μαρμελάδα

Υπάρχουν τρόποι για να κάνετε τη ζωή σας εύκολη στην κουζίνα χωρίς να έχετε την ανάγκη κανενός. Όπως για παράδειγμα να ανοίξετε ένα βάζο μαρμελάδας ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος που δεν λέει να ανοίξει.

Για να το κάνετε θα χρειαστείτε: ζεστό νερό, ένα μικρό μπολ και μια πετσέτα.

Ξεκινήστε γεμίζοντας το μπολ με ζεστό νερό. Μην το βράσετε, σύμφωνα με τα όσα συμβουλεύει ο Σπύρος Σούλης, γιατί μπορεί μετά να σας σπάσει το βάζο από την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Χρειάζεται απλά να είναι αρκετά ζεστό. Γυρίστε το βάζο σας ανάποδα και βάλτε το στο μπολ με το καπάκι του προς τα κάτω.

Αφήστε το βάζο έτσι για περίπου 5 λεπτά. Συνεχίστε τις δουλειές σας και επιστρέψτε για να ξεκολλήσετε το σκληροτράχηλο καπάκι που σας έχει σπάσει τα νεύρα: Βγάλτε το από το νερό και με την πετσέτα ανοίξτε το καπάκι. Το πρόβλημά σας λύθηκε! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο