Ξύλο έξω από την ΔΕΗ στην Αριστείδου για την σειρά προτεραιότητας!

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας (31/10) έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ καθώς λήγει σήμερα η παράταση που έχει δώσει η διοίκηση της ΔΕΗ για όσους θέλουν να κάνουν ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις.

Ρεπορτάζ Λευτέρης Σουχάιμπ

Από τις πρώτες πρωινές ώρες πολίτες κυρίως μεγαλύτερων ηλικιών προσπάθησαν να πιάσουν μια θέση για να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα, γεγονός που δημιούργησε αρκετές λογομαχίες.
Λίγο πριν σηκωθούν τα ρολά του κεντρικού καταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου δυο πολίτες λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια με τους τόνους να ανεβαίνουν για μία καλή θέση στην ουρά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΔΕΗ εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης που υπήρξε, το ΔΣ της ΔΕΗ έδωσε παράταση για ένα μήνα.
Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα διαφόρων φορέων η ΔΕΗ έδωσε την ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως αλλά μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στο μετρητή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο