Σε συναγερμό η Αστυνομία για τον ιμάμη του Αγίου Παντελεήμονα

Σε κλοιό των ειδικών υπηρεσιών της Αστυνομίας είναι ο αυτοαποκαλούμενος Ιμάμης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ο οποίος πραγματοποιεί κηρύγματα μίσους εναντίον του Δυτικού τρόπου ζωής.

“Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν “κοινές” του πεζοδρομίου”, είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιεί αυτόκλητος ιμάμης, ο οποίος συχνάζει σε καφέ της περιοχής και μάλιστα χρησιμοποιεί το κατάστημα για “ιδιαίτερα” κηρύγματα σε μουσουλμάνους.

Ήδη, οι Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ έχουν γνώση αυτών των κινήσεων – ενημερώθηκαν από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτά τα κηρύγματα – και έχουν απλώσει το δίκτυό τους, προκειμένου να μπορούν να επέμβουν άμεσα και μάλιστα παρουσία αρμόδιου εισαγγελέα, ώστε να πραγματοποιήσουν προσαγωγές ακόμα και συλλήψεις, χωρίς να αποκλείονται σε ειδικές περιπτώσεις ακόμα και οι απελάσεις. Όλα αυτά, βέβαια, σε περίπτωση που η κατάσταση αρχίζει να φαίνεται επικίνδυνη.

Μέχρι στιγμής, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κήρυγμα του αυτόκλητου ιμάμη περιορίζεται στην καταγγελία του “αμαρτωλού Δυτικού τρόπου ζωής”, χωρίς όμως να επεκτείνεται στην “Τζιχάντ” ή στον προσηλυτισμό στις γραμμές του Ισλαμικού Χαλιφάτου, το οποίο άλλωστε βαδίζει σταθερά από ήττα σε ήττα, στα πεδία των μαχών, σε Συρία και Ιράκ.

aftodioikisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο