Χρήσιμο: Βάλτε αυτό στο κομοδίνο σας και κοιμηθείτε σαν… πουλάκια!

Πολλές φορές το άγχος την ημέρας σας αποτρέπει από το να μπορέσετε να κοιμηθείτε. Μπορεί να σας ακούγετε περίεργο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις φέτες λεμόνι, στο κομοδίνο σας, όταν πρόκειται για το νυχτερινό σας ύπνο. Και οι λόγοι είναι αυτοί:

Στρες και άγχος

Η μυρωδιά του λεμονιού κάνει θαύματα, καθώς μελέτες έχουν δείξει πως η μυρωδιά των εσπεριδοειδών και δη του λεμονιού, ηρεμεί, χαλαρώνει και ξεκουράζει τον εγκέφαλο.

Συγκέντρωση

Η μυρωδιά του λεμονιού βοηθάει και στη συγκέντρωση. Θα αναρωτηθείτε τι να την κάνετε τη συγκέντρωση πριν τον ύπνο; Για όλους εκείνους που πάσχουν από αϋπνίες, η συγκέντρωση όχι μόνο χρειάζεται αλλά απαιτείται κιόλας και το λεμόνι, το φρέσκο κομμένο λεμόνι, κάνει τη δουλειά.

Προβλήματα αναπνοής

Το κομμένο λεμόνι, θα βοηθήσει όσους έχουν προβλήματα αναπνοής στον ύπνο, να χαλαρώσουν το διάφραγμά τους και να αναπνεύσουν καλύτερα και πιο καθαρά.

Τέλος στα έντομα

Γιατί να βάλεις σιτρονέλα που θα έχει μέσα και στοιχειώδη χημικά και να μην κόψεις απλά ένα λεμονάκι μυρωδάτο στη μέση; Το λεμόνι είναι βασικός παράγων στα εντομοαπωθητικά πόσο μάλλον το φρέσκο! Αν βάλετε και μερικά κεφαλάκια γαρίφαλο στη σάρκα του λεμονιού το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο δυνατό.

Πρωινή ενέργεια

Είσαι και εσύ τύπος που δεν μπορεί να σηκωθεί εύκολα από το κρεβάτι και αισθάνεται κουρασμένος χωρίς ενέργεια; Τότε είσαι επίσης αυτός που θα χρειαστεί τις φέτες λεμονιού περισσότερο από τον καθένα, στο κομοδίνο του. Η μυρωδιά του λεμονιού θα σου δώσει ενέργεια και όρεξη για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Πίεση

Και όμως η μυρωδιά του λεμονιού είναι δυνατό να ρίξει την πίεση! Αν λοιπόν αντιμετωπίζεται θέμα με την πίεσή σας, πριν πέσετε για ύπνο, μην ξεχάσετε να βάλετε στο κομοδίνο, εκτός από το ξυπνητήρι σας, και το φρεσκοκομμένο λεμόνι σας. Tromaktiko

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο