Επαναφέρει την πτήση Αθήνα – Τόκιο η Egyptair

Tην Αθήνα με το Τόκιο με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο, θα συνδέει και πάλι από τις 29 Οκτωβρίου η Egyptair, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου της και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού,

H Egyptair θα πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη πτήση μία φορά την εβδομάδα, έχοντας ως στόχο σταδιακά να αυξήσει τη συχνότητα των δρομολογίων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η Egyptair προσφέρει δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο καθώς και τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο. Στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων.

O εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου δίνει επίσης το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Να υπενθυμίσουμε ότι η EGYPTAIR είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο. δρυθείς στις 7 Μαΐου του 1932, ως η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική και ήταν η έβδομη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που εντάχθηκε στην ΙΑΤΑ. Το αεροπορικό δίκτυο της EGYPTAIR προσεγγίζει περισσότερους από 70 προορισμούς, σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της. Στην Ελλάδα η EGYPTAIR πετάει τα τελευταία 60 χρόνια, συνδέοντας αεροπορικά την Αθήνα με το Κάιρο και από εκεί με όλο τον κόσμο.

insider.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο