Αυτός είναι ο άντρας που «EΓΔYΣE» οικονομικά την Αβα Γαλανοπούλου

Η Αβα Γαλανοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε φτάσει 47 κιλά από τη στενοχώρια της, αποκάλυψε το κρυφό δράμα που ζούσε, «την κόλασή» της -όπως η ίδια τη χαρακτήρισε- όταν ο πρώην σύντροφός της, λογιστής στο επάγγελμα, της καταχράστηκε -όπως ισχυρίζεται- ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η δημοφιλής ηθοποιός, που πλέον είναι σε δικαστική διαμάχη μαζί του, δηλώνει στην «Espresso» πως την πάτησε από τον άντρα που εμπιστεύτηκε και αγάπησε, τονίζοντας πως από το μαύρο τούνελ στο οποίο είχε μπει τη βοήθησαν να βγει οι γονείς της, οι στενοί φίλοι της και το γεγονός ότι έχει σπουδάσει φιλοσοφία.

«Οι σπουδές που έχω κάνει αλλά και το ότι ξαναδιαβάζω την “Ασκητική” του Νίκου Καζαντζάκη με έχουν βοηθήσει πολύ να ξεπεράσω όλο αυτό που έχω ζήσει και ζω ακόμη» εξομολογείται η τηλεοπτική σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη στην επιτυχημένη σειρά «Πενήντα πενήντα».

Ο εφιάλτης της αγαπημένης κωμικής ηθοποιού ξεκίνησε το 2011, όταν διαπίστωσε πως ο πρώην σύντροφός της (ήταν μάλιστα παντρεμένος με παιδιά και της έλεγε πως ο γάμος του ήταν «νεκρός», ώστε να κάνει υπομονή) δεν της επέστρεφε τα χρήματα που του είχε δώσει προκειμένου να της τα επενδύσει.

«Οι κόποι μιας ζωής»
«Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό τού τα εμπιστεύτηκα. Ηταν οι κόποι μιας ζωής. Και προέρχονταν από σκληρή δουλειά τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών σειρών. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα ποσά που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει… λάσπη. Ζήτησα λοιπόν τα χρήματά μου πίσω, τα οποία τα είχε όλα αυτός ο άνθρωπος, επειδή με τις επενδύσεις που θα έκανε θα μου επέφεραν κάποια κέρδη. Αρχισα επίμονα να τα ζητάω, γιατί ήθελα να τα διαθέσω όπως εγώ νόμιζα» είπε η Αβα χθες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, συγκινώντας τους παρουσιαστές αλλά και το κοινό με τα λεγόμενά της.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι ήταν …συνέχεια εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο