Προσοχή! Σφάλμα στο Facebook φέρνει στην επιφάνεια όσα έχετε κρύψει

Αν είστε χρόνια χρήστες του Facebook τότε σίγουρα θα έχετε κι εσείς φωτογραφίες και status που δεν θα θέλατε να θυμάστε και τα οποία έχετε θάψει…
Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε ότι δεν χρειάζεται να τα σβήσουμε, αφού σχεδόν κανένας δεν θα ασχοληθεί και δεν θα ψάξει ένα τόσο παλιό post.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το techblog, στις 9 Δεκεμβρίου το Facebook, λόγω κάποιου σφάλματος άρχισε να επαναφέρει παλαιότερα post στο timeline του χρήστη, σαν να είχαν γίνει shared εκείνη την στιγμή.
Οι χρήστες του Facebook που επηρεάστηκαν από αυτό το σφάλμα, ένιωσαν αρκετά παράξενα και άβολα, με τις παλαιότερες στιγμές τους να επανέρχονται στην επικαιρότητα.
Κάποιοι άλλοι χρήστες δήλωσαν ότι το σφάλμα αυτό δεν αφορούσε μόνο την επαναφορά παλαιότερων post, αλλά και φωτογραφίες οι οποίες επανέρχονταν σαν καινούργιες, αλλά και διαγραφές κάποιων φωτογραφιών και φίλων.
Ένας χρήστης, ζήτησε βοήθεια στο forum του Facebook, ζητώντας μια εξήγηση για όσα γίνονταν με τον λογαριασμό του. Συγκεκριμένα ανέφερε, «Αυτό το πρωί στις 06:00, 4 φωτογραφίες που είχα ποστάρει τον περασμένο Σεπτέμβριο, επανήλθαν σαν καινούργιες στο timeline μου».
Μια θεωρία που έδωσαν είναι ότι το σφάλμα μπορεί να προήλθε από ένα πρόσφατο update στην εφαρμογή του Facebook για το iOS.
Άλλοι ισχυρίζονται ότι έχει να κάνει με το Year-in-Review feature, το οποίο έγινε διαθέσιμο την προηγούμενη Πέμπτη.
Οι πιο ακραίοι ισχυρισμοί κάνουν λόγο για παραβίαση του Facebook. Μέχρι στιγμής το Facebook δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο