Η Ελληνική Green Cola αξίζει την στήριξη σας

Και εγώ όπως τα περισσότερα Ελληνόπουλα ήμουν “κολλημένος” με την coca cola…θύμα της πετυχημένης διαφήμισης η coca cola πάει με όλα…
Κάθε φορά που τύχαινε να δοκιμάσω κάτι σε cola, το θεωρούσα φθηνό υποκατάστατο και έτσι ήταν σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει. Δοκιμάζοντας την Green cola ενθουσιάστηκα!

Αν κάποιος μου την έφερνε και μου έλεγε πως είναι η απάντηση μιας μεγάλης πολυεθνικής στην αυτοκρατορία της coca cola θα το πίστευα άνετα.

Να προσθέσω πως τα θετικά δεν είναι μόνο το ότι σε καλύπτει σαν γεύση και σαν αίσθηση σε αυτό που έχεις συνηθίσει να πίνεις σαν cola τόσα χρόνια…Τα θετικά είναι πως το καταφέρνει χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά!
Και το βασικότερο….είναι Ελληνικό προϊόν….Ένα Ελληνικό προϊόν που ξεπηδά μέσα από την κρίση και καταφέρνει όχι απλά να σταθεί αλλά….δεν γράφω άλλα.
Δώστε της μια ευκαιρία….δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε…

Ακολουθεί μια μίνι παρουσίασή από την επίσημη σελίδα της green Cola 

Η Green Cola Company δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναψυκτικών, μέσω της θυγατρικής της ΕΠΑΠ, συνεχίζοντας μια πορεία που μετρά πάνω από μισό αιώνα στην παραγωγή και εμφιάλωση αναψυκτικών. Το όραμα και το μεράκι μιας ομάδας ντόπιων παραγωγών από την ακριτική Ορεστιάδα που ξεκίνησε το 1959, μετατράπηκε με τα χρόνια σε πάθος για δημιουργία προϊόντων με υψηλή ποιότητα και αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις, τα οποία παράγονται με σύγχρονες και ασφαλείς παραγωγικές μεθόδους…

Η Green Cola Company στηριζόμενη στη μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία της ΕΠΑΠ, μετουσιώνει την εμπειρία και την καινοτομία σε επιτυχημένα προϊόντα. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία και τις συνεχείς επενδύσεις σε κτιριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, η ΕΠΑΠ βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων μονάδων εμφιάλωσης αναψυκτικών αναφορικά με την ποιότητα και την παραγωγική ικανότητα.
Σημαντικοί σταθμοί της εταιρείας :
To 2010 και μετά από μία στρατηγική αναδιάρθρωση της δομής της, η  ΕΠΑΠ κάνει το μεγάλο άλμα δημιουργώντας τη σειρά αναψυκτικών Sparky, η οποία καλύπτει προϊόντα Cola, Cola χωρίς ζάχαρη, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, σόδα, τόνικ και κοκτέιλ, απευθυνόμενη κυρίως στην αγορά της Βόρειας Ελλάδος.

Το 2012 τα προϊόντα Sparky δίνουν τη σκυτάλη σε νέα προϊόντα που συμβάλλουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ως μέρος του στρατηγικού επαναπροσδιορισμού της εταιρίας. Η παρουσίαση ενός νέου προϊόντος τύπου cola που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν με ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα, είναι πλέον γεγονός.

Η γνωστή πλέον Green Cola, που κερδίζει συνεχώς τις προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, διαθέτει ήδη το δικό της φανατικό κοινό. Το 2013, συνεχίζοντας την ίδια φιλοσοφία, παρουσιάζονται τα προϊόντα ΜΠΛΕ, GR8 (Gr-eight) καθώς και τα Mixers Mix&Match.
Σήμερα, η ΕΠΑΠ έχοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων, συνεχίζει να ερευνά και να δημιουργεί καινούριες γεύσεις, με κύριο πάντα γνώμονα την άριστη ποιότητα, η οποία αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες της.

G. T
..


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο