Η βασίλισσα του Instagram

Έχει 103 εκατομμύρια followers εκθρονίζοντας ακόμα και την Taylor Swift

Η Selena Gomez αναδείχθηκε η διάσημη με τους περισσότερους followers στο Instagram το 2016, αφού έχει 103 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Taylor Swift με 93,6 φίλους στο διαδίκτυο.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηλικίας 24 ετών, πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα φέτος, κυρίως εξαιτίας της περιοδείας της που ανέβαλε λόγω της κατάθλιψης που είχε ως απόρροια της μάχης της εναντίον της αυτοάνοσης νόσου του λύκου, η οποία την υποχρέωσε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Η Selena Gomez έβαλε επίσης φωτιά στο Instagram καθώς επιδόθηκε σε μια σφοδρή ανταλλαγή κατηγοριών με τον πρώην της φίλο, Justin Bieber.

Στα τέλη Νοεμβρίου, στην τελετή των American Music Awards απευθύνθηκε στους θαυμαστές της και αναφέρθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, όπου είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα»: «Δεν θέλω να βλέπω τα σώματά σας στο Instagram. Θέλω να βλέπω ό,τι υπάρχει εκεί» είχε τονίσει δείχνοντας με το χέρι την καρδιά της.

Ακολουθεί η ποπ τραγουδίστρια Ariana Grande με 89,6 εκατομμύρια φίλους και η Beyonce με 88,9, στη συνέχεια η Kim Kardashian και ο Cristiano Ronaldo.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο