Η Kylie Minogue σε μία συγκινητική συνέντευξη για τον καρκίνο και τη μητρότητα

Το 2005, σε ηλικία μόλις 37 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ από τα Μέσα και τους fans της. Στάθηκε τυχερή όσο και μαχήτρια και ένα χρόνο μετά, η Kylie Minogue επέστρεφε στο προσκήνιο, έχοντας ξεπεράσει την ασθένεια.

Έκτοτε, έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο θα ήθελε να γίνει μητέρα και να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δικά της παιδιά, αφού και ως θεία τα πηγαίνει πολύ καλά μαζί τους. Όμως, 10 χρόνια μετά την ανάρρωσή της, δεν έχει πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “The Sunday Times Magazine”, ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια τα εξής: “Όταν σε χτυπά ο καρκίνος, πρέπει να τα σκεφτείς όλα από την αρχή. Και, πιστέψτε με, φτάνεις σ’ εκείνο το σημείο που στον επόμενο που θα σου πει “Εντάξει, υπάρχουν εναλλακτικές”, απλώς θες να ουρλιάξεις. Φυσικά και είναι υπέροχο που υπάρχουν εναλλακτικές. Αλλά είσαι στη διαδικασία που όλα όσα είχες δεδομένα μέχρι πρότινος, απλώς τα χάνεις”.

Ενώ, συνέχισε λέγοντας: “Και, όπως όλοι, έτσι κι εγώ αναρωτιέμαι -Θέε μου- πώς θα έμοιαζε το παιδί μου, είτε αγόρι είτε κορίτσι; Θα έβλεπα κάτι από μένα σε εκείνο; Είναι πράγματι λυπηρό, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω για καιρό”.

Αληθινή, αν μη τι άλλο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο