Τι είναι το POSTCRON και πως λειτουργεί (βήμα-βήμα)

Αν έχετε μπλέξει με τους λογαριασμούς σας στα social media…αν σας τρώει πολύ χρόνο το να κρατάτε ενήμερους όλους τους λογαριασμούς σας…αν το traffic που παίρνετε δεν αντιστοιχεί στην δυναμική των λογαριασμών σας…αν..αν…τότε αυτό το άρθρο σίγουρα αξίζει τον χρόνο σας.

Τι είναι το POSTCRON;

Είναι ένα απλό αλλά πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον προγραμματισμό και τη δημοσίευση αναρτήσεων και μηνυμάτων στα social media που θα σας δώσει πολλές λύσεις.
Με το postcron εξοικονομείτε χρόνο και διατηρείτε πάντα ενημερωμένους τους λογαριασμούς σας σε facebook (Fan page, προφίλ, Event, και Group), twitter (προφίλ), google+ (Business Pages), pinterest, Linkedin (Profile και Εταιρική σελίδα) και instagram όσοι και αν είναι αυτοί. Εύκολα και γρήγορα!
Στο Postcron μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και να το χρησιμοποιήσετε (με κάποιους περιορισμούς στον αριθμό των αναρτήσεων για την δωρεάν έκδοση). Αλλά υπάρχουν και τα πακέτα PROFESSIONAL, BUSINESS, AGENCY και MEGA που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Πως λειτουργεί;

ΒΗΜΑ 1: Για να κάνετε εγγραφή πάτε στο postcron.com και συνδέεστε με τον λογαριασμό σας του facebook, του twitter η του google+. Να θυμάστε πρώτον πως την πρώτη φορά θα σας ζητηθεί να αποδεχθείτε τα δικαιώματα δημοσίευσης και δεύτερον να επιλέξετε το “κοινό” ώστε να μπορούν να δούν οι επαφές σας τις αναρτήσεις σας.

ΒΗΜΑ 2: Αφού συνδεθείτε, μπορείτε από την πλατφόρμα διαχείρισης να πάτε πάνω δεξιά της οθόνης και να επιλέξετε “Προσθήκη λογαριασμού” για κάποιο από τα social media της αρεσκείας σας που βρίσκονται στα εικονίδια και να προσθέσετε τους λογαριασμούς που εσείς θέλετε.
Σας δίνετε η δυνατότητα να προσθέσετε πολλαπλούς λογαριασμούς. Οι επιλεγμένοι λογαριασμοί θα εμφανιστούν στην κορυφή της πλατφόρμας

ΒΗΜΑ 3: Αφού προσθέσετε τους λογαριασμούς σας, επιλέξτε το λογαριασμό (-ους) όπου θέλετε να κάνετε δημοσίευση (κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα εικονίδια για κάθε δίκτυο)….και μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάρτηση σας..

Σύνδεσμοι

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον σύνδεσμο της αρεσκείας σας η να επικολλήσετε απευθείας τον σύνδεσμο URL που θέλετε να μοιραστείτε – To Postcron θα τραβήξει αυτόματα τις απαραίτητες πληροφορίες.

Φωτογραφίες

Για να προσθέσετε φωτογραφίες, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη φωτογραφιών” και επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να μοιραστείτε. Είναι δυνατή και η φόρτωση πολλών φωτογραφίων για μία ανάρτηση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε την δημοσίευση όλων των φορτωμένων φωτογραφιών σε ένα ποστ η την δημοσίευση κάθε εικόνας σε ξεχωριστό ποστ

Στην περίπτωση συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών φωτογραφιών: όταν οι εικόνες γίνει μεταφόρτωση, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να “Δημοσίευση όλες τις εικόνες σε ένα post” ή αν θέλετε “Δημοσίευση κάθε εικόνα σε ένα ξεχωριστό post” (όπως φαίνεται παρακάτω) .

Βίντεο

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα βίντεο στις αναρτήσεις σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά επικολλήστε τον YouTube σύνδεσμο η τον αντίστοιχο σύνδεσμο της υπηρεσίας που φιλοξενείτε το βίντεο.

ΒΗΜΑ 4: Όταν τελειώσετε με την δημιουργία της ανάρτησης σας, ήρθε η ώρα να την δημοσιεύσετε. Για να το κάνετε αυτό, έχετε πολλές επιλογές: Πρώτον, μπορείτε να κάνετε άμεση ανάρτηση επιλέγοντας “Δημοσίευση Τώρα”. Να προγραμματίσετε πατώντας “Χρονοδιάγραμμα” η ακόμη και να επιλέξετε “Προκαθορισμένες Εκδόσεις”.

ΒΗΜΑ 5: Αφού τελειώσετε με τη δημιουργία και τον προγραμματισμό των αναρτήσεων σας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ελέγξετε η να τις αναθεωρήσετε επιλέγοντας Είτε το “Προηγούμενες Δημοσιεύσεις” (για να δείτε αυτές που ήδη έχουν δημοσιευθεί) είτε το “μελλοντικές δημοσιεύσεις” (για να αναθεωρήσετε αυτές που έχουν προγραμματιστεί να δημοσιευτούν ).

Αν όλα τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετά τότε δείτε και τις παρακάτω επιπλέον δυνατότητες και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε…

  • Στις αναρτήσεις σας με το postcron μπορείτε να προσθέσετε υδατογραφήματα σε όλες τις εικόνες σας!
  • Κάντε δημοσίευση εκατοντάδων αναρτήσεων μέσα σε λίγα λεπτά με ένα απλό Excel με τη χρήση του Bulk Uploader 
  • Βρείτε με ένα κλικ το καλύτερο προτεινόμενο περιεχόμενο για να το μοιραστείτε στους λογαριασμούς σας
  • Χρησιμοποιήστε την κοινωνική μηχανή αναζήτησης περιεχομένου για να βρείτε εικόνες και βίντεο στο Instagram, το YouTube, Pinterest, και το Flickr
  • Δυνατότητα πρόσθεσης συνδιαχειριστών για ευκολότερη διαχείριση
  • Σύνδεση RSS feeds για ευκολότερο διαμοιρασμό του περιεχομένου
  • Chrome Extension

Και πάρα πολλά ακόμη…
και …last but not least …SUPPORT με όλη την σημασία της λέξης…

Θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη και να γλυτώσετε εκατοντάδες ώρες διαχείριση των κοινωνικών δικτύων σας;…τότε μην αργείτε…δοκιμάστε το 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο