Να γιατί όλες χρειαζόνται έναν άντρα με το φετίχ του sexual pleaser

Οι περισσότεροι άντρες προσπαθούν να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα και ζητούν από τις συντρόφους τους αυτά που θέλουν και σκέφτονται. Επίσης είναι αρκετά εγωιστές. Κοιτούν κατά κύριο λόγο τη δική τους ευχαρίστηση και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την ικανοποίηση της γυναίκας. Αν εκείνη περάσει καλά, καλώς, αν όχι, δε θα καθήσουν και να σκάσουν. Γι αυτό και οι άντρες απολαμβάνουν ιδιαιτέρως να δέχονται περιποιήσεις από τις γυναίκες όπως ας πούμε το στοματικό σεξ, στο οποίο υπάρχει σοβαρή ανισορροπία ως προς το πόσο το δέχονται και πόσο πιο λίγο το προσφέρουν.

Στον αντίποδα του εγωιστή άντρα, υπάρχει ο sexual pleaser, ο άντρας που ερεθίζεται με το να “κακομαθαίνει” τη γυναίκα στο σεξ. Είναι εκείνος που ερεθίζεται όταν εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει απόλυτα και την αφήνει να πάρει πρωτοβουλία σχεδόν στα πάντα αφού αυτό που εκείνη την κάνει να νιώθει όμορφα είναι το δικό του σεξουαλικό ερέθισμα. Ο άντρας pleaser λοιπόν, έχει φετίχ πρωταρχικά το να προσφέρει ευχαρίστηση στη γυναίκα με όποιο τρόπο μπορεί και αφού εκείνη αρχίσει να εκδηλώνει την ηδονή της τότε ενισχύεται και η δική του στύση.

Προσοχή στο κενό ανάμεσα σε έναν υποτακτικό και σε έναν pleaser. O υποτακτικός ερεθίζεται και με την οικειοθελή ταπείνωση, κάτι που δεν ισχύει για τον sexual pleaser. Ο pleaser, θεωρεί απλώς αφροδισιακό το να βλέπει τη σύντροφό του άκρως ικανοποιημένη και του αρέσει να την περιποιείται με όποιο τρόπο εκείνη του το ζητήσει. Το κάνει και για τον ίδιο και για εκείνη, αφού αν η γυναίκα δε δείχνει ερεθισμένη τότε δε μπορεί να λειτουργήσει κι εκείνος. Ένας pleaser, ας πούμε, μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο πρωκτικό σεξ, αλλά αν η σύντροφός του πάνω στην πράξη του το ζητήσει ή τον οδηγήσει σε αυτό, τότε θα του αρέσει όπως και να έχει, αφού θα πάρει εκείνη την πρωτοβουλία για να ζητήσει αυτό που θέλει.

Ο sexual pleaser είναι ο τύπος που έχει το σύνδρομο του Nice Guy, ή αλλιώς του “καλού παιδιού” στο κρεβάτι, το οποίο όμως καμία γυναίκα δε θέλει να το κεράσει μόνο μια πάστα.

από την ΕΛΕΝΑ ΦΑΚΟΥ
marieclaire.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο