«Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου»: Νέος σκοτωμός στο Survivor

Δύσκολες στιγμές φαίνεται να περνά η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην παραλία των «Διάσημων». Η τραγουδίστρια και μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού, αισθάνεται απομονωμένη και ότι υφίσταται ψυχολογική πίεση από τους συμπαίκτες της.

Στο χθεσινό συμβούλιο εξέφρασε για ακόμη μία φορά τα παράπονα της για τους συμπαίκτες της και ανέφερθηκε στις ”παρέες” που έχουν διαμορφωθεί στην παραλία τους. Η Ειρήνη Βαλαβάνη προσπάθησε να πείσει τον Σάκη Τανιμανίδη και τους τηλεθεατές ότι όλα είναι καλά στην ομάδα τους και ότι είναι φυσιολογικό κάποια άτομα να έχουν έρθει πιο κοντά.

Στην αντίπαλη ομάδα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στους «μαχητές» για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι έχει πέσει θύμα bullying, όπως ήταν και ο ίδιος όσο βρισκόταν στην ομάδα των «Διάσημων». Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε το πρόβλημα των «Διάσημων» ήταν ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αρνήθηκε να γίνει μέλος μίας συγκεκριμένης παρέας και ήθελε να κάνει παρέα με όλους.

Στο trailer που προβλήθηκε για το επεισόδιο της Κυριακής, ο Κώστας Κοκκινάκης ακούγεται να λέει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου!».

Την ίδια στιγμή η τραγουδίστρια κάνει λόγο για ένα σχέδιο των «Διάσημων» ώστε να την εξωθήσουν στα άκρα. «Θέλουν να σε απομονώσουν, να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου;».

Στο επόμενο πλάνο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λέει στην κάμερα του «Survivor»: «Η Ειρήνη μας βλέπει όλους εχθρούς της!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο