Τα top εργαλεία για την επιχείρηση σας

Η τεχνολογία βοηθάει όσους είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ειδικεύονται στις πωλήσεις, καθώς πολλές είναι εφαρμογές που τους βοηθούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους; Πως;

Οι εφαρμογές είναι ένα μέσο πωλήσεων. Στην αγορά υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν απλά να αποθηκεύουν δεδομένα πωλήσεων, μέχρι και εξελιγμένα apps που μπορούν να προβλέψουν την αγοραστική συμπεριφορά.

Παρακάτω ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές, οι οποίες εκτοξεύουν τις πωλήσεις και παράλληλα ενισχύουν το πορτοφόλι σας:

LINKEDIN

Πώς λειτουργεί: Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν το Linkedln ως ένα μέρος όπου ο καθένας μπορεί να αναρτήσει το βιογραφικό του, καθώς και διάφορα προσωπικά στοιχεία. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαθέτει μια υπηρεσία, επί πληρωμής, τη «Sales Navigator», στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «ψαρέψουν» ιδέες αλλά και εργαλεία πωλήσεων.

Κεφαλαιοποίηση: 25,2 δισ. δολάρια.

INSIDESALES

Πώς λειτουργεί: To Insidesales είναι ένα λογισμικό που παρέχει προγνωστικά analytics για όσους ασχολούνται με τις πωλήσεις.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 201.2 εκατ. δολάρια.

CLEARSLIDE

Πώς λειτουργεί: Το Clearslide βοηθά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις πωλήσεις να “συνδεθούν” πιο γρήγορα και εύκολα με τους πελάτες τους μέσω της πλατφόρμας του, παρέχοντας παράλληλα σε πραγματικό χρόνο analytics, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λήψη αποφάσεων.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 89 εκατ. δολάρια.

EVERSTRING

Πώς λειτουργεί: Το Everstring είναι ένα λογισμικό μάρκετινγκ που μπορεί να προβλέψει τον καλύτερο επόμενο πελάτη σας. Μάλιστα, η εφαρμογή διατηρεί έναν κατάλογο 11 εκατ. επιχειρήσεων Β2Β, συλλέγοντας πάνω από 20.000 χαρακτηριστικά και δεδομένα για την κάθε μια ξεχωριστά.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 78,7 εκατ. δολάρια.

APTTUS

Τί είναι: To Apttus είναι ένα λογισμικό, το οποίο επιταχύνει τη διαδικασία πώλησης, τοποθετώντας παράλληλα το κατάλληλο πακέτο προϊόντων και τους συμβατικούς όρους, εξυπηρετώντας τους πωλητές.

LinkwiseCreative.show(“11586-291”, “CD1242”, “_blank”);Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 186 εκατ. δολάρια

SALESHOOD

Πώς λειτουργεί: Το Saleshood βοηθά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις πωλήσεις να εκπαιδεύονται στο αντικείμενό τους, μέσω κινητών τηλεφώνων..

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: N/A

OUTREACH IO

Tί είναι: To Οutreach είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που σχεδιάστηκε ειδικά για τους ανθρώπους πωλήσεων. Η εν λόγω εφαρμογή σας βοηθά να δοκιμάσετε διαφορετικά μοντέλα και να βρείτε τα κατάλληλα “εργαλεία” για τις πωλήσεις σας.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 30 εκατ. δολάρια.

INFLUITIVE

Τί είναι: Με το Influitive μπορείτε να εμπνεύσετε τους πελάτες σας να μοιράζονται τις απόψεις τους για το προϊόν σας στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, καθώς και να ασκούν κριτική ή και να βαθμολογούν.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 49,7 εκατ. δολάρια.
Πηγή
Tromaktiko

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο