100% η καλύτερη φιλοξενία για την σελίδας σας…Για πάντα!!

Αν θέλετε 2000 MB Χώρο στο Δίσκο, 100 GB Bandwidth, Αυτόματο φορτωτή Script, Κατασκευαστή ιστοσελίδων, 2 Δωρεάν Βάσεις Δεδομένων, PHP και MySQL!…Τότε η HOSTINGER είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!

Αν οι απαιτήσεις της σελίδας είναι ακόμη πιο πολλές και θέλετε ακόμη περισσότερα τότε και πάλι θα πρέπει να δείτε την HOSTINGER μιας και τα πακέτα που προσφέρει είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με Γρήγορη, Αξιόπιστη και Ασφαλή φιλοξενία

Προχωρήστε με τη HOSTINGER

Ό,τι χρειαστείτε για να φιλοξενήσετε και να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας. Φιλοξενία, domain, κατασκευαστής ιστοσελίδας, εφαρμογές CMS, servers και πολλά άλλα.

Μια νέα γενιά δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αξιόπιστη φιλοξενία με πλούσια χαρακτηριστικά και εκπληκτική υποστήριξη πελατών! Το uptime των υπηρεσιών είναι στο 99,9% χάρη στην τεχνολογία cloud computing.

Καθόλου διαφημίσεις ή banners στις ιστοσελίδες σας

Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις όπως κάνουν οι περισσότερες εταιρίες που παρέχουν φιλοξενία. Χωρίς ενοχλητικά pop-up. Χωρίς συνδέσμους. Χωρίς υποχρεωτικά post σε forum. Η ιστοσελίδα σας θα είναι 100% χωρίς διαφημίσεις, για πάντα.

Πολύ εύκολος στη χρήση κατασκευαστής ιστοσελίδων

Ακόμη οι αρχάριοι με τον κατασκευαστή ιστοσελίδων που τους παρέχει η HOSTINGER μπορούν να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα! Η δημιουργία ιστοσελίδων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Υποστήριξη PHP και MySQL

Υποστήριξη PHP και MySQL χωρίς κανέναν περιορισμό. Ο μηχανισμός PHP συμπεριλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που χρειάζεστε. Μπορείτε να αλλάξετε σε οποιαδήποτε έκδοση PHP με ένα μόνο click και να διαχειριστείτε τις βάσεις δεδομένων σας με το εργαλείο phphMyAdmin.

Αυτόματος Φορτωτής Λογισμικού

Ένα πλήρως λειτουργικό και επαγγελματικά εμφανίσιμο website μπορεί να εγκατασταθεί σε μόλις λίγα λεπτά. Με μερικά clicks μπορείτε να εγκαταστήσετε WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal και πολλά άλλα scripts.

Και ένα τελευταίο στοιχείο που αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο…
Η HOSTINGER έχει κάτι περισσότερο από 11 εκατομμύρια εγγεγραμμένους πελάτες, με ρυθμούς νέων εγγραφών 10000+ καθημερινώς και 5,5 εκατομμύρια φιλοξενούμενες ιστοσελίδες!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο