Βίντεο: Ζευγάρι 15χρονων πυροβολούσε σε live streaming πριν αυτοκτονήσει!

Σε live streaming έδειχνε ζευγάρι 15χρονων την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία πριν οι δύο έφηβοι στρέψουν τα πυρά στους εαυτούς τους, τερματίζοντας με τραγικό τρόπο τη ζωή τους.
15χρονοι, ο Denis και η Katya, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Pskov στη βορειοανατολική Ρωσία. Το αγόρι είχε πυροβολήσει τη μητέρα του κοριτσιού στο πόδι.
Οι πυροβολισμοί μεταδόθηκαν live μέσω της εφαρμογής Periscope ενώ φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν στο Instagram, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Στη live μετάδοση του Periscope η Katya ακούγεται να λέει: «Δεν έχουμε καμία επιλογή» και ο Denis προσθέτει: «αν δεν παραδοθούμε θα πεθάνουμε. Αλλά αν παραδοθούμε δεν θα δούμε ποτέ ξανά ο ένας τον άλλο». Παραμένει άγνωστο τι οδήγησε τα δύο παιδιά σε αυτή την απελπισμένη πράξη και η υπόθεση διερευνάται.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περιπολικό έσπευσε στο σπίτι στο χωριό Krasniye Strugi στο πλαίσιο της έρευνας για έναν έφηβο που αγνοείτο αλλά το όχημα έγινε στόχος πυρών. Στο υλικό που ανέβηκε στο Periscope η Katya ακούγεται να λέει πως υπήρχαν όπλα στο σπίτι επειδή ο πατριός της ήταν στις ειδικές δυνάμεις ενώ ο Denis φαίνεται να πυροβολεί από το παράθυρο προς το αστυνομικό βαν.
Όταν οι αρχές εισέβαλαν στο σπίτι βρήκαν τους δύο έφηβους νεκρούς.
Denis και Katya είχαν μεταδώσει live τις τελευταίες ώρες τους στις οποίες κάπνιζαν, έπιναν και απαντούσαν σε μηνύματα των συμμαθητών τους. Μιλούσαν για τις κόντρες με τους γονείς τους κι ανέφεραν πως είχαν κρυφτεί στο σπίτι τρεις μέρες πριν. Ο Denis έλεγε πως είχε πυροβολήσει τη μητέρα της Katya στο πόδι και το ζευγάρι έλεγε πως φοβόταν ποινή φυλάκισης δεκαετιών εάν παραδινόταν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο