Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 19χρονη

Τραγωδία με το καλημέρα στη Λαμία – Πρωί-πρωί μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό και παρέσυρε μια 19χρονη Λαμιώτισσα την οποία τραυμάτισε πολύ σοβαρά.

Όλα έγιναν στις 8:40΄ το πρωί στην οδό Παπαποστόλου, κοντά στον “Κωτσόβουλο”.

Ο οδηγός του ασημί Golf κινούνταν με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο ακολουθώντας μια τρελή πορεία σκορπώντας τον πανικό.

Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αρχικά χτύπησε την άτυχη κοπέλα που μόλις είχε περάσει απέναντι και ήταν στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια το ασημί Golf έπεσε διαδοχικά πάνω σε 5 αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός άνοιξε την πόρτα έριξε μια ματιά στην κοπέλα που ήταν χτυπημένη στο δρόμο και έφυγε, εγκαταλείποντας το σημείο. Κάποιοι λένε ότι τον άκουσαν να λέει «φεύγω γιατί είμαι μεθυσμένος».

«Εκείνη την ώρα κάνεις δεν έδωσε σημασία στον οδηγό γιατί όλοι έτρεξαν στην κοπέλα που είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Επικράτησε πανικός. Ευτυχώς κάποιοι πιο ψύχραιμοι της γύρισαν τη γλώσσα με ένα κουτάλι, αφού το κορίτσι κινδύνευε άμεσα. Γι αυτό βρήκε την ευκαιρία και την “κοπάνησε” ο οδηγός…», είπε ένας από τους διερχόμενος οδηγούς που βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Η άτυχη 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας αναζητά τον 58χρονο ιδιοκτήτη του ασημί Golf. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος οδηγός έχει συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος πολλές φορές.

Όταν θα έχουμε νεότερα για την υγεία της 19χρονης Λαμιώτισσας θα σας ενημερώσουμε… 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο