Πες ”αντίο” στο ενοχλητικό σπυράκι με 3 tips

Απλές και γρήγορες συμβουλές για να ξυπνήσεις χωρίς το ενοχλητικό σπυράκι με το οποίο κοιμήθηκες.

1. Μαύρο τσάι

Ένα φακελάκι, ζεστό ακόμη από το ποτήρι σου, πάνω στην ερεθισμένη περιοχή θα ”τραβήξει” την κοκκινίλα. Εφάρμοσε για λίγη ώρα πριν κοιμηθείς και μην το ξεπλύνεις.

2. Οδοντόπαστα

Μα-γι-κή! Λίγη ποσότητα πάνω στο σημείο που ετοιμάζεται να γίνει ηφαίστειο, θα εξολοθρεύσει και το… περιεχόμενο και την εμφάνιση. Η σύνθεση της θα απορροφήσει τη ζημιά και παρά το ότι θα νιώθεις για λίγη ώρα δροσερό το σημείο, δεν θα κάνει κακό και στο δέρμα σου!

3. Ασπιρίνη

Βγάλε 2 ασπιρινούλες από το κουτί και διάλυσε τις μέσα σε μία μικρή ποσότητα νερού. Τόση όση χρειάζεται για να γίνει το μείγμα που ετοιμάζεις παχύρρευστο. Εφάρμοσε αυτό το μείγμα πάνω στο σπυράκι και άσ’ το να δράσει για 5-10 λεπτά. Ξέπλυνε καλά με πολύ κρύο νερό.

Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω τα δοκιμάζεις, αν μιλάμε για ένα σπυράκι που εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα και όχι αν έχεις χρόνιο δερματικό πρόβλημα. Επίσης, το κόλπο με την ασπιρίνη δεν το κάνεις, αν έχεις κάποια αλλεργία στο ακετυλοσαλικυλικό οξύ.

Αν δεν ”παίζει” τίποτα από τα παραπάνω, αύριο το πρωί, η… καλή νεράιδα θα έχει πάει το σπυράκι σου κάπου πολύ μακριά από ‘σένα. Σε νοιάζει που;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο