4 αποτελεσματικοί τρόποι για λευκότερα δόντια

Λευκό χαμόγελο με φυσικούς τρόπους Λάδι καρύδας

Είναι ευεργετικό για μαλλιά και σώμα αλλά και για λευκότερα δόντια. Πάρε μία κουταλιά από λάδι καρύδας και στριφογύρισέ τη για 5′ στο στόμα σου. Αν δεν μπορείς να το αντέξεις τότε απλά βούρτσισε τα δόντια σου με μία παλιά οδοντόβουρτσα βουτηγμένη στο λάδι καρύδας.

Φράουλες

Αντίθετα από τα ρούχα στα οποία αφήνει σημάδι, στα δόντια λειτουργεί σαν φυσικό καθαριστικό. Πάρε 2-3 λιωμένες φράουλες και τρίψε τα δόντια σου για λίγα λεπτά, αφήνοντάς την καθαριστική τους δράση να λειτουργήσει.

Μηλόξυδο

Είναι ένας φυσικός τρόπος να απομακρύνεις τις κηλίδες που έχουν αφήσει τροφές στα δόντια σου. Βούρτσισε τα δόντια σου με μηλόξυδο αλλά μην ξεχάσεις να τα ξαναβουρτσίσεις αμέσως μετά με μη φθοριούχα οδοντόκρεμα για να απομακρύνεις τα οξέα που βλάπτουν το σμάλτο.

Μπανάνα

Ξέρεις ήδη πως μπορείς να καθαρίσεις και να λευκάνεις τα δόντια σου με μία μπανάνα και πιο συγκεκριμένα με τη φλούδα της. Τρίψε τα δόντια σου με το εσωτερικό της φλούδας και κάνε το χαμόγελό σου λευκότερο.

Οι παραπάνω τρόποι προφανώς και δεν είναι λύση για σοβαρά προβλήματα, ούτε μπορείς να τους ακολουθείς συνεχώς. Πάντα μία επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι η πιο σωστή λύση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο