«Καλημέρα» από την πάντοτε σέξι Emily Ratajkowski

Είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα στον κόσμο. Ο λόγος για την Emily Ratajkowski που έδειξε για ακόμη μια φορά την απίστευτη σιλουέτα της φορώντας τα λευκά δαντελένια της εσώρουχα σήμερα το πρωί.

Η 25χρονη ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη ξενοδοχείου φτιάχνοντας τη μέρα των 9,5 εκατομμυρίων followers της.Κάποιες μέρες πριν η τολμηρή Emily Ratajkowski έγινε, άθελα της, ξανά viral με τις απροκάλυπτα γυμνές φωτογραφίες της που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Οι συγκεκριμένες λήψεις που είδαν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Jonathan Leder πριν από τέσσερα χρόνια για τις ανάγκες περιοδικού και κυκλοφόρησαν χωρίς την άδεια της, σύμφωνα με την ίδια.

«Είναι παραβίαση της ζωής μου» έγραψε η Ratajkowski στα κοινωνικά της δίκτυα, όχι μόνο γιατί ούτε της ζητήθηκε, αλλά ούτε έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για να εκδοθεί το λεύκωμα «Leder/Ratajkowski», με τα 71 και πλέον γυμνά πορτρέτα του μοντέλου.

«Κρατήθηκα για να μην τοποθετηθώ δημόσια για τις φωτογραφίες που πρόσφατα έδωσε στην κυκλοφορία ο Leder για να μην τον εκθέσω δημόσια. Αλλά έφτασα στα όρια μου!” έγραψε στο Τwitter της διευκρινίζοντας ότι η φωτογράφιση έγινε για να δημοσιευθεί σε ένα αισθησιακό shooting περιοδικού το 2012 -και εκεί έπρεπε η ιστορία και η έκθεση τους να λήξει. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έδωσα έγγραφη άδεια αναδημοσίευσης τους, ούτε πληρώθηκα για αυτό. Θα ήθελα να κρατηθεί ιδιωτικό το νομικό καθεστώς αυτής της φωτογράφισης και θα το εκτιμούσα αν βγάζετε τα συμπεράσματα σας, βασισμένα σε αλήθειες και όχι υποθέσεις” προσθέτει η 25χρονη από τη Βρετανία. «Το σώμα μου, η επιλογή μου» καταλήγει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο