Πασχαλιάτικο Bazaar για καλό σκοπό με την συμμετοχή 20 καλλιτεχνών

Πασχαλιάτικο Bazaar οργανώνει το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Απριλίου, στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου, η Ομάδα Εθελοντισμού ΣΤΗΡΙΞΗ του Συλλόγου Αποφοίτου Κολλεγίου Ανατόλια εν Αθήναις.
 Η Ομάδα Εθελοντισμού ΣΤΗΡΙΞΗ υποστηρίζει από το 2011 άπορες ,πολύτεκνες οικογένειες που τις υπέδειξε το Κ.Υ.Α.Δ.Α του Δήμου Αθηναίων και τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.
Το φετεινό bazaar θα ενισχύσουν με την παρουσία τους 20 καλλιτέχνες που θα διαθέσουν μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες σε εξαιρετικές τιμές.
 Συμμετέχουν οι Μίνα Νομίδου, Ντίτα
Αντωνοπούλου, Εμυ Τρικάρδου, Georgia Art Room, Demi ceramics, Σέλλη Κοέν-Ναμία, Ελενα Μαυρουδή, Ελεονόρα Πασπαλιάρη, Ρωξάνη Καμβύση, Νίνη Αντωνοπούλου, Μαριλένα Καρτελιά, ΣΕΝ, Μαριέλα Ρίζου, Εμιλυ Στεφάνου , Σοφία Αρκαδινού, Λυδία Μαυρομμάτη, Ιλια Σοπέογλου, Σοφία Γαιτάνη, Τζιοβάννα Τσιόλα, Τέλης Καράμπελας, Σταύρος Χαρισόπουλος
Οι επισκέπτες του bazaar θα βρουν κάθε λογής πασχαλιάτικα είδη, δώρα, κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από μαλλί και χαρτί, καδράκια, τσάντες, δημιουργίες με φελτ, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα , σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.
Στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία η επιτυχία του bazaar είναι καθοριστικής σημασίας για την υποστήριξη των οικογενειών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο