Πετάτε το τσόφλι του αυγού; Μην το κάνετε

Όλοι μας πετάμε τα τσόφλια των αυγών, μόλις όμως ανακαλύψαμε κάτι το οποίο έπρεπε να μοιραστούμε μαζί σας! Τόσο καιρό κάναμε ένα μεγάλο λάθος!

Γνωρίζατε ότι το τσόφλι των αυγών αποτελείται από 90% καθαρό ασβέστιο, το οποίο -χημικά- είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το ασβέστιο που σχηματίζει τα δόντια και τα οστά μας; Επίσης είναι πλούσια πηγή σιδήρου, μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, φθορίου, χαλκού, μολυβδαινίου και χρωμίου!

Ως αποτέλεσμα ενδυναμώνει τα οστά, βοηθάει τον νωτιαίο μυελό να παράγει περισσότερα και πιο υγιή αιμοπετάλια, αποτρέπει την εμφάνιση οστεοπόρωσης ενώ καταπολεμά τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και κατεβάζει την πίεση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο