Χειμερινή Διακόσμηση: Ανανεώστε το Σπίτι σας με Ελάχιστα Χρήματα

Ακολουθούν προτάσεις για χειμερινή διακόσμηση on budget. Τι σημαίνει αυτό; Ανανέωση της διακόσμησης του σπιτιού εν όψει του χειμώνα χωρίς περιττά έξοδα!
Η ώρα για αλλαγές έφτασε και η χειμερινή διακόσμηση θα πρέπει να λάβει θέση στο σπίτι σας. Για να το κάνετε όμως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα. Ανάλογα με τους χώρους του σπιτιού απλώς κάντε μικρές έξυπνες και σωστές κινήσεις για να καλωσορίσετε το χειμώνα.
Μια ανανέωση της διακόσμησης αυτή την περίοδο θα δώσει άλλον αέρα στο χώρο και η διάθεσή σας αμέσως θα αλλάξει. Καλό θα είναι να επέμβετε διακοσμητικά σε όλους τους χώρους γι’ αυτό ας μη χάνουμε άλλο χρόνο.

Καθιστικό Αντικαταστήστε τα υφασμάτινα καλύμματα των μικρών μαξιλαριών του καναπέ με πλεκτά που η ύφανσή τους αμέσως θα ζεστάνει το χώρο. Μια ανανέωση στη θεματολογία του δίσκου πάνω στο coffee table θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανανέωση. Μπορείτε να ντύσετε τα βάζα των κεριών με πλεκτές θήκες όμοιας πλέξης και χρώματος με αυτή των καλυμμάτων. Μερικά επιπλέον κηροπήγια και ένα μικρό μπουκέτο φρέσκων λουλουδιών θα απογειώσει αισθητικά το αποτέλεσμα.

Κουζίνα Για τη διακόσμηση της κουζίνας θα χρειαστεί μονάχα να κοιτάξετε γύρω σας. Πράγματα από τα μαγειρικά σας είδη μπορούν να επιτελέσουν άψογα το ρόλο των διακοσμητικών. Σε μια γωνιά του πάγου της κουζίνας σας τοποθετήστε τρεις κανάτες, διαφορετικών μεγεθών αλλά του ίδιου χρώματος, βάλτε μέσα τα εργαλεία μαγειρικής που έχετε και περάστε με ένα σπάγκο, γύρω από το λαιμό της κάθε κανάτας, ένα κουκουνάρι ως μενταγιόν.

Υπνοδωμάτιο Για το υπνοδωμάτιο σας κάντε τη διαφορά και ακολουθήστε μερικά πιο σκανδιναβικά πρότυπα. Στρώστε στο κρεβάτι σας ολόλευκα λευκά είδη και προσθέστε επάνω σε μια άκρη του κρεβατιού μια συνθετική γούνινη κουβέρτα μικρού μεγέθους χρώματος της επιλογής σας. Στην ίδια με αυτή απόχρωση μπορείτε να έχετε και ένα πατάκι συνθετικής γούνας ή ένα επιπλέον χαλί μπροστά από το κρεβάτι σας και πάνω από κάποιο άλλο ήδη υπάρχον. Ακόμη και με λιγότερο από 20 ευρώ μπορείτε να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας. Δείτε εδώ πώς!

Μπάνιο Ότι πιο εύκολο και οικονομικό μπορείτε να κάνετε για αλλάξετε τη διακόσμηση του μπάνιου σας είναι να υιοθετήσετε τις σκούρες αποχρώσεις για τις πετσέτες σας και να τοποθετήσετε στο δάπεδο αυτού ένα αντιολισθητικό χαλάκι σε αποχρώσεις ανάλογες με τα χρώματα του μπάνιου σας. Με την κίνηση αυτή το μπάνιο σας θα έχει πιο χειμερινό λουκ.
Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές χειμερινής ανανέωσης θα αλλάξετε αμέσως τη διάθεσή σας χωρίς να μπείτε σε μεγάλους μπελάδες και το κυριότερο χωρίς ουσιαστικά να έχετε ξοδέψει μια περιουσία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο