Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να έχουν τα φρύδια σας

Σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Πριν κάνεις το οτιδήποτε, πρέπει να σκεφτείς τι χρώμα πρέπει να είναι τα φρύδια σου. Αν αλλάξεις την απόχρωση των μαλλιών σου, πρέπει να έχεις και μια απόχρωση στα φρύδια που να ταιριάζει με τα μαλλιά σου. Γιατί σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει, τα φρύδια παίζουν πλέον βασικό ρόλο στην εμφάνιση σου. Είσαι ξανθιά; Μελαχρινή; Κοκκινομάλλα; Ό,τι χρώμα και αν έχεις στα μαλλιά σου, εγώ σου λέω και την σωστή απόχρωση που πρέπει να έχεις στα φρύδια σου!

Ξανθά μαλλιά
Γυναίκες με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σαν το ξανθό,συνήθως έχουν περισσότερη «ανάγκη» να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Γι’ αυτό πιο σοφό είναι το χρώμα των φρυδιών σου να είναι σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις όπως καστανόξανθες, και καστανές. Φυσικά, μπορείς πάντα να γίνεις πιο εκκεντρική και να πας στο άλλο άκρο, με ανοιχτόχρωμα –σχεδόν ξεβαμμένα- φρύδια. Πρόσεξε όμως γιατί αυτό πρόκειται για μια πολύ τολμηρή επιλογή, οπότε σκέψου το σοβαρά πριν το κάνεις.

Καστανά μαλλιά
Αν είσαι φυσική ξανθιά και θέλεις να γίνεις μελαχρινή, τότε θα σου πρότεινα να σκουρύνεις τα φρύδια σου. Οι φυσικές μελαχρινές από την άλλη δεν χρειάζεται να αλλάξουν κάτι. Δηλαδή, αν έχεις πιο σκούρο χρώμα στα φρύδια απ’ ότι στα μαλλιά σου, τότε όλα καλά. Ακόμα και πιο ανοιχτό καφέ ή καστανό είναι το χρώμα των μαλλιών σου, μια πιο σκουρόχρωμη απόχρωση στα φρύδια είναι ό,τι καλύτερο.

Κόκκινα μαλλιά
Συνήθως οι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά, δεν έχουν και κόκκινα φρύδια (είναι πιο άνοιχτο το χρώμα τους). Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν θα σου πρότεινα να τα βάψεις στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά σου.

Μαύρα μαλλιά
Αν έχεις μαύρα μαλλιά, πρέπει να έχεις και μαύρα φρύδια. Οτιδήποτε άλλο δείχνει λίγο… περίεργο. Προτίμησε λοιπόν, μαύρα φρύδια και απέφυγε τις διχρωμίες!

Γενικότερη συμβουλή: Σε οποιαδήποτε κατηγορία από τις παραπάνω και αν ανήκεις, ειδικά αν έχεις σκοπό να βάψεις τα φρύδια σου τελικά, μην το κάνεις μόνη σου. Είναι προτιμότερο να επισκεφτείς ένα ειδικό που θα βρει την σωστή απόχρωση για τα φρύδια σου και που θα κάνει το αποτέλεσμα, σίγουρα επιτυχημένο!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο