Χειμερινή Διακόσμηση Βεράντας: Κάντε την ένα Μικρό Αριστούργημα

Αν δεν θέλετε να αντικρίζετε μια παρατημένη και καταθλιπτική βεράντα ακολουθήστε τις παρακάτω διακοσμητικές συμβουλές και μεταμορφώστε τη με απλά και οικονομικά υλικά.
Είναι κακό το συνήθειο να κρατάμε τη βεράντα στιλάτη και διακοσμημένη μόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ναι, χειμώνα έχουμε αλλά στη Μεσόγειο βρισκόμαστε! Τα πράγματα δεν είναι δα και τόσο τραγικά.
Με μερικά διακοσμητικά αντικείμενα και τις σωστές κινήσεις, όπως αυτά που ακολουθούν, μπορείτε να φτιάξετε μια υπέροχα διακοσμημένη βεράντα για να τη χαίρεστε αλλά και να τη χρησιμοποιείτε και τους χειμερινούς μήνες.

Ιδανικά χρώματα για τη βεράντα τον χειμώνα.

Οι δύο κύριες χρωματικές τάσεις το χειμώνα είναι οι γήινες αποχρώσεις αλλά και οι απαλές αποδόσεις του μπλε και του γκρι. Ωστόσο, το λευκό έχει πάντα την τιμητική του μιας και εποχές δεν γνωρίζει. Για ένα ισορροπημένα χρωματικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε αντικείμενα που ανήκουν είτε στη μια είτε στην άλλη γκάμα χρωμάτων και συνδυάστε τα μεταξύ τους.

Διακοσμητικά ως μικρές χρωματικές εκρήξεις.

Ως προς το σύνολο της βεράντας σας μπορούν να κυριαρχούν τα χρώματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ωστόσο, μερικές χρωματικές εκρήξεις, όπως κόκκινα διακοσμητικά φαναράκια ή ασπρόμαυρα υφάσματα για τα μαξιλαράκια, θα δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα και η μικρή αυτή λεπτομέρεια θα φέρει τη διαφορά.

Υφάσματα και πλέξεις χειμερινές.

Οι καλύτερες επιλογές για τα υφάσματα των επίπλων στη βεράντα το χειμώνα, συνήθως, είναι αυτά που δίνουν έναν παραπάνω όγκο στα έπιπλα και μερικούς βαθμούς Κελσίου παραπάνω για το ανθρώπινο σώμα. Υφάσματα με χοντρή πλέξη και κομμάτια ή κουβέρτες τρυφερής συνθετικής γούνας αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Επένδυση δαπέδου.

Χρησιμοποιήστε ένα χαλί για να καλύψετε μέρος ή ακόμη και ολόκληρο το δάπεδο της βεράντα σας. Με αυτό τον τρόπο ο χώρος θα δείξει αμέσως πιο ζεστός και φιλόξενος.

Λεπτομέρειες από τη φύση που προσδίδουν στιλ και εποχικότητα.

Χρησιμοποιήστε για τη διακόσμηση της βεράντας σας βάζα με γυμνά κλαριά δέντρων είτε πάνω στο τραπέζι είτε ακόμη και στο δάπεδο ανάλογα με το χώρο και το μέγεθος της βεράντας σας.

Ένα, διαφορετικό, στοιχείο από κάθε εικόνα που προηγήθηκε αν πάρετε και το προσαρμόσετε στις απατήσεις και τις ανάγκες της δική σας βεράντας τότε αποτέλεσμα θα είναι όμορφο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τις μικρές αυτές αλλαγές στη βεράντα σας θα απολαμβάνετε την απολαμβάνετε, πλέον, κάθε μέρα και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν θα αγγίζουν πια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο