Φοιτήτρια στο Πάντειο καταγγέλλει: Aνδρας με ακολουθούσε μέσα στο Πανεπιστήμιο, με έσωσε ο φίλος μου

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία μίας φοιτήτριας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η οποία αναφέρει πως ένας περίεργος άνδρας την παρακολουθούσε εντός κτιρίου της Σχολής.

Συγκεκριμένα, η φοιτήτρια στην ανάρτησή της, την οποία δημοσίευσε σε όλες τις σελίδες των Τμημάτων του Παντείου Πανεπιστημίου στο Facebook, αναφέρει πως ενώ η ίδια περίμενε τον φίλο της στον 6ο όροφο του κτιρίου της Σχολής της, ένας περίεργος άνδρας άρχισε να την ακολουθεί, βγάζοντας παράξενους ήχους από το στόμα του.

Η ίδια μάλιστα αναφέρει πως ο άνδρας επιτάχυνε το βήμα του προς το μέρος της, έχοντας μάλιστα και ένα περίεργο βλέμμα.

Ωστόσο η όποια πρόθεσή του διακόπηκε, όταν ο φίλος της φοιτήτριας εμφανίστηκε σαν από μηχανής Θεός.

Η φοιτήτρια μάλιστα προχώρησε στην περιγραφή του άνδρα, ενώ ανέφερε πως το γεγονός συνέβη μέρα μεσημέρι σε κτίριο του Πανεπιστημίου. 

Προβληματισμό πάντως προκαλούν και τα σχόλια που έκαναν άλλοι φοιτητές κάτω από την ανάρτηση της φοιτήτριας. Μία χρήστης του διαδικτύου σχολίασε πως είχε δει επιδειξία πριν δύο χρόνια στην Σχολή, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι πως ανέφεραν πως ο αριθμός των αστέγων που κάνουν βόλτες στην Σχολή έχει αυξηθεί.

Ολόκληρη η καταγγελία της φοιτήτριας:

Καλησπέρα,
θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη στο Πάντειο λίγες μέρες πριν.

Καθώς περίμενα έναν φίλο μου στον 6ο όροφο του νέου κτηρίου, έκανα βόλτα στο διάδρομο όντας τελείως μόνη μου. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας περίεργος άντρας, με κοιτάει με ένα περίεργο βλέμμα και αρχίζει να κατευθύνεται επιταχύνοντας προς το μέρος μου. Εκείνη την στιγμή εγώ ξεκίνησα προς την άλλη πλευρά του διαδρόμου. Αυτός παράλληλα επιτάχυνε ακόμα περισσότερο, καθώς επιτάχυνα και εγώ. Είχε περίεργο πρόσωπο και βλέμμα, ενώ καθόσο με ακολουθούσε στο διάδρομο έκανε παράξενους ήχους. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ή αν έλεγε κάτι. Την στιγμή που βρισκόταν δύο βήματα πίσω μου εμφανίζεται ο φίλος μου. Εκείνη την στιγμή αυτός πάγωσε και σταμάτησε απότομα. Δεν τον περίμενε και ήταν σε μια κατάσταση ότι του χάλασε την στιγμή. Ηταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα, παρόλο που βρίσκομαι συχνά στους χώρους του Πανεπιστημίου. Το αναφέρω για να είμαστε όλοι και όλες πιο προσεκτικοί σχετικά με την ασφάλεια μας, διότι γνωρίζουμε πως στο Πανεπιστήμιο μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος από κανέναν. Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει και δεν είναι δυνατόν να περνούν απαρατήρητα τόσο από εμάς τους φοιτητές όσο και από τους ίδιους τους καθηγητές. Το συγκεκριμένο περιστατικό θα το επισημάνω τόσο στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου όσο και στην Πρύτανη.

– Ήταν μελαχρινός, μαύρο κοντό μαλλί, κανονικός στο βάρος και ύψος γύρω στο 1,70 με 1,75. Στο πρόσωπο ήταν περίεργος είχε κάτι σαν σημάδια. Φορούσε μαύρα παπούτσια, μαύρο παντελόνι και ριγέ χρωματιστή μπλούζα.

– Να αναφέρω επίσης πως δεν ήταν ούτε αυτός που κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο με μια τσάντα χιαστί και μιλάει στο τηλέφωνο, ρωτώντας συνήθως το πρόγραμμα μαθημάτων ή εξεταστικής, αλλά ούτε και αυτός που κυκλοφορεί συνέχεια με μια ροζ τσάντα πλάτης και μπαίνει στα μαθήματα.

 iefimerida.gr 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο