Ποιους «καρφώνει» ο Πατούλης – «Θα μας βρουν απέναντι τους…!»

«Πυρά» κατά πάντων εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ομίλου «Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά», Γιώργος Πατούλης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
Παραθέτουμε αναλυτικά την ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη:

Για τη σημερινή απαράδεκτη εικόνα της Αθήνας, υπεύθυνη δεν είναι μόνον η σημερινή Δημοτική Αρχή, που αδυνατεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Μεγάλη ευθύνη έχουν επίσης και συγκεκριμένα πρόσωπα , που εκλέχθηκαν με τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τα οποία από την επομένη κιόλας των δημοτικών εκλογών  του 2014, πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας.

Επέλεξαν να υπηρετήσουν τη δική τους προσωπική ατζέντα και να εξυπηρετήσουν όχι τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, αλλά τα προσωπικά τους συμφέροντα. Εδώ και περισσότερο από 3,5 χρόνια στηρίζουν τις αδιέξοδες πολιτικές επιλογές της σημερινής Δημοτικής Αρχής της Αθήνας, με αντάλλαγμα θέσεις, αξιώματα και παχυλές αμοιβές από το δημοτικό προϋπολογισμό.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που υπερψηφίζουν, κόντρα στη λαϊκή εντολή, αντί να ασκούν εποικοδομητική αντιπολίτευση από τους ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς της Διοίκησης Καμίνη, μέχρι τη δημιουργία  αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα και το πρόσφατο δάνειο μαμούθ των 55.000.000 ευρώ.

Επιλέγουν την άνεση των πολυτελών γραφείων που τους έχει παραχωρήσει η σημερινή Διοίκηση του Δήμου (για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που της προσφέρουν), μέχρι να τους ταράξει την ηρεμία μια ρόδα που αρνείται να γυρίσει .
Είναι φανερό ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να δει «άσπρη μέρα», όσο στο τιμόνι της βρίσκεται η σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και μια αντιπολίτευση, που ασκείται από «επαγγελματίες» δημοτικούς συμβούλους. Ασκείται  από μετακλητούς υπαλλήλους κομμάτων που στηρίζουν πολιτικές αντίπαλων παρατάξεων, γιατί απλά βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από όλα. Από ανθρώπους που λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος, ώστε να μην επιτρέψουν να εμφανιστούν στο πολιτικό σκηνικό της Αθήνας οι δημιουργικές δυνάμεις εκείνες, που θα οδηγήσουν στην ανατροπή της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης.

Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών «Αθήνα, Πρωτεύουσα Ξανά»,  δεν θα επιτρέψει να εξελιχθεί σε σικέ παιχνίδι, η επόμενη εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο της Αθήνας.
Θα αναδείξουμε μαζί με τους πολίτες τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους και θα επεξεργαστούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο , για να δώσουμε στην Αθήνα την χαμένη της αίγλη.

Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση ένα πολύ καθαρό μήνυμα: Θα μας βρουν απέναντι αυτοί που μετέτρεψαν την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε «συνιστώσα» της Διοίκησης Καμίνη. Η ώρα για τη «Δημοτική Αλλαγή» στην Αθήνα,  πλησιάζει.

paraskhnio.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο