Μην κάνεις ποτέ αυτά τα πράγματα αν είσαι εκνευρισμένος

Έπειτα από έναν έντονο τσακωμό, δεν είναι μόνο η διάθεση σου που έχει χαλάσει αλλά και η ικανότητα σου να κάνεις μερικά καθημερινά πράγματα. Προσοχή λοιπόν, μην κάνεις ποτέ κάποια πράγματα αν είσαι εκνευρισμένος! Μην κάνεις ποτέ τα παρακάτω πράγματα αν είσαι εκνευρισμένος!
Μην πας να κοιμηθείς θυμωμένος!
Η φράση «Μην πας να κοιμηθείς ποτέ θυμωμένος» είναι χρήσιμη συμβουλή καθώς ο ύπνος μπορεί να ενισχύσει η να διατηρήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ο ύπνος μας βοηθάει να εδραιώσουμε την πληροφορία που παίρνουμε όταν είμαστε ξύπνιοι.
Δεν πρέπει να οδηγήσεις!
Η οδήγηση, όταν είσαι θυμωμένος μπορεί να αποβεί μοιραία καθώς σύμφωνα με έρευνες οι θυμωμένοι οδηγοί είχαν περισσότερα ατυχήματα από τους μη θυμωμένους.
Επιπλέον, η οδήγηση θολώνει την όραση σου καθώς κοιτάς μόνο ευθεία και δεν βλέπεις ποιος έρχεται δεξιά η αριστερά σου.
Δεν πρέπει να τρως!
Όταν είσαι εκνευρισμένος μπορεί να θες να ξεσπάσεις τρώγοντας και εννοείται δεν θα κάνεις τις πιο υγιεινές επιλογές. Οι άνθρωποι που εκνευρίζονται επιλέγουν να φάνε ότι πιο ανθυγιεινό υπάρχει αυξάνοντας την χοληστερίνη τους και το ζάχαρο τους.
Δεν πρέπει να συνεχίσεις να τσακώνεσαι!
Αν συνεχίσεις την κουβέντα ενώ είσαι εκνευρισμένος το πιο πιθανόν να κάνεις χειρότερα τα πράγματα, καθώς μπορεί να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις και να πληγώσεις τον άλλο.
Μην δημοσιεύσεις τον τσακωμό σου στα social media!
Όταν είσαι εκνευρισμένος και δημοσιοποιείς τους τσακωμούς σου στα κοινωνικά δίκτυα το πιο πιθανόν είναι να σε στοιχειώσουν πίσω γιατί δεν υπάρχει γυρισμός αν κάτι μαθευτεί.
Μην γράψεις e-mails!
Aν είσαι θυμωμένος και στείλεις τις σκέψεις σου στο άτομο που σε έκανε έτσι το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσεις να τα πάρεις πίσω γιατί αφού πατήσεις το κουμπί της αποστολής δεν υπάρχει επιστροφή.
Μην πιεις αλκοόλ!
Αν θες να ηρεμήσεις μετά τον τσακωμό με λίγο αλκοόλ μην το κάνεις γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα! Έρευνες δείχνουν ότι πίνοντας χάνεις τον έλεγχο και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα για τα οποία και θα μετανιώσεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο