Εντυπωσιακά σακίδια πλάτης από χρησιμοποιημένα τσουβάλια τσιμέντου

Τι άλλο θα δούμε; Μια ελβετική εταιρεία πουλά σακίδια πλάτης που κατασκευάζονται από χρησιμοποιημένα τσουβάλια τσιμέντου και μάλιστα για 170 ευρώ.
Ξεχάστε τις φανταχτερές τσάντες ή τα πανάκριβα μεταξωτά φορέματα. Τελευταία, ένας όλο και αυξανόμενος αριθμός εμπορικών σημάτων στη βιομηχανία της μόδας πουλά στυλ από απλά αντικείμενα που μπορεί να βρει κανείς στην λαϊκή αγορά, ή σε αυτή την περίπτωση, σε ένα εργοτάξιο.
Μετά την τσάντα που λάνσαρε ο οίκος Balenciaga που μοιάζει εκπληκτικά με τις σακούλες των καταστημάτων IKEA, η ελβετική εταιρεία λανσάρει ως μόδα τα χρησιμοποιημένα τσουβάλια για το τσιμέντο από την Ταϊλάνδη και τα μετατρέπει σε πολυτελή σακίδια πλάτης.
Προς τέρψιν των ντόπιων, οι φωτογραφίες των συγκεκριμένων σακιδίων έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, με τους κατοίκους να μοιράζονται φωτογραφίες των λογοτύπων που έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε εργοτάξια και όχι σε βιτρίνες καταστημάτων.
«Ένας φίλος μου στη Γερμανία, μου έστειλε αυτές τις φωτογραφίες. Κάτι μου θυμίζουν» έγραψε αυτός που κοινοποίησε για πρώτη φορά τις εικόνες στη σελίδα του στο Facebook.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο