Το ταξί του… PornHub «παίζει» να είναι στην Κυψέλη;

Οι μερακλήδες γνωρίζουν ότι κάτω από την κατηγορία amator των site με ερωτικό περιεχόμενο μπορεί να βρουν συγκεκριμένα κλιπάκια με ψεύτικα ταξί, στα οποία επιβιβάζονται ανυποψίαστες νεαρές ή νεαροί, φορώντας σέξι ρούχα και εσώρουχα, αλλά αντί να πάνε στον προορισμό τους ενδίδουν, για κάποιο λόγο, στις ορέξεις του ή της οδηγού.
Στο Pornhub, ένα από τα γνωστότερα τέτοια site το FakeTaxi είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, μάλιστα στα καθίσματα του έχει καθίσει όλως τυχαίως και η εθνική μας πορνοστάρ, η βραβευμένη Ίνα.
Αυτό το περίφημο FakeTaxi λοιπόν, μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα και να κόβει βόλτες στην Κυψέλη! Έτσι τουλάχιστον δείχνει η φωτογραφία που κάνει τον γύρω των social media τις τελευταίες ώρες.

Βέβαια, κάποιοι έχουν εκφράσει συγκεκριμένες ενστάσεις επί τούτου…

1. Το γνήσιο FakeTaxi είναι μαύρο και αυτό είναι ασημί.
2. Γιατί οι παραγωγοί να έκαναν τόσο κόπο και έξοδα να το φέρουν στην Αθήνα και δεν νοίκιασαν ένα ανάλογο αυτοκίνητο στην Αθήνα; Ή έστω ένα ελληνικό ταξί που θα έδινε και ένα local touch στο κλιπ;

Ακόμη όμως και αν το συγκεκριμένο FakeTaxi δεν είναι το πραγματικό, ο εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας είναι μερακλής.
Εσείς καλού – κακού προσέχετε σε τι ταξί μπαίνετε, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο